ELModules©

Kerüljön közelebb az elektronikához, lépésről lépésre!

 

Elindultunk

2013/09/30

Az ELModules© márkanév mögött több évtizedes tapasztalat és komoly fejlesztői tevékenység áll, valamint az elhatározás, hogy összeszerelt, illetve alkatrészekkel csomagolt kisáramkör termékcsaládunkat széles körben elérhetővé tegyük. Folyamatosan bővülő termékpalettánkon kizárólag tesztelt, próbagyártott termékek szerepelnek, melyeket kedvező áron ajánlunk leendő partnereink figyelmébe.

A honlapon megtalálható termékeket önállóan (kiskereskedelmi forgalomban) nem forgalmazzuk, folyamatosan bővülő viszonteladói körünknek azonban teljes körű szakmai támogatást biztosítunk.

Termékeink között felkészültségi szintjének, illetve szaktudásának megfelelően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Azonnal induló kisáramköreinkhez csak minőségi alapanyagokat, tesztelt NYÁK-okat biztosítunk, a termék csomagolása pedig tartalmazza az összeszereléséhez, illetve használatához szükséges dokumentációt is. A dokumentációban a vásárló részletes leírást talál az összeszerelésről, a bekötésről és a beüzemeléssel kapcsolatos biztonsági előírásokról, speciális alkatrész esetében az alkatrész ismertetőjét is mellékeljük.

Az ELModules© termékcsalád kisáramköreit alapvetően két kivitelben bocsátjuk viszonteladóink rendelkezésére, modul és KIT formájában.

A KIT-ek az adott áramkör összeszereléséhez szükséges minden alkatrészt tartalmaznak, amennyiben az üzemeltetéshez az alkatrész egységcsomagon kívül további elemek beszerzése szükséges vagy javasolt (pl. hangszóró), azt a KIT adatlapján külön feltüntetjük. A KIT-ek összeszereléséhez szükséges felkészültségi szintet hármas skálán adjuk meg, ahol az 1. szint kezdők számára is teljesíthető feladatot takar, míg a 3. szintet a nagyobb gyakorlattal rendelkezőknek javasoljuk. Az adott KIT-hez tartozó összeszerelési leírás a megjelölt szinttől függetlenül lépésről-lépésre halad, utasításait betartva garantáltan működő áramkört készíthetünk.

A modulok között ugyanazon funkciót ellátó áramköreinket találja, mint a KIT-ek között, azzal az alapvető különbséggel, hogy moduljaink készre szerelt és bemért áramkört tartalmaznak. A modulok egyes esetekben méretüket és a felhasznált alkatrészek típusát (SMT, THT) tekintve eltérnek KIT „párjuktól”, amit adatlapjukon feltüntetünk.

Igény esetén KIT-jeinket összeszerelt formában is viszonteladóink rendelkezésére tudjuk bocsátani (szigorúan megtartva a KIT-hez tartozó alkatrészlistát és méreteket).

Továbbra is várjuk viszonteladók jelentkezését elérhetőségeinken!